9.7.07

Herkuteltu on, taas

Eilinen kului pihalla auringossa ja illan suussa grillasimme herkkuja. Leivoin myös ihanan mansikkakakun, joka vei kielen mennessään. Söimme kakkua Elinan ja Joonaksen kanssa. Kakun kanssa maistui taivaallinen cointreaulla maustettu kahvi.



Tänään taas herkuttelin itse tekemälläni vuohenjuustosalaatilla. Mieletön makuelämys: vuohenjuustoa, juoksevaa toskanalaista hunajaa ja balsamietikkaa, sekä tomaattia, kurkkua ja itse kasvatettua salaattia. NAM!!!



Aamu ei alkanut ihan näin hienoissa fiiliksissä, sillä en tiedä missä koomassa olen illalla herätyskellon virittänyt, mutta hammaslääkärissä piti olla 7.30 ja se tarkoittaa sitä, että kotoa pitää lähteä ennen klo 7, että ehtii 7.09 junan. No minä olin laittanut kellon soimaan 6.45. Takoitus oli laittaa se soimaan 5.45. Aamulla sitten katselin herätyskelloa silmät killissä, että aha saan vielä nukkua ja Pörrin kanssa vedettiin sikeitä. Sitten havahduin klo 6.30, että jopas nyt on kumma, ettei se vieläkään ole soinut. Siinä sitten alle puolessa tunnissa, suihkuun, Pörrin ruokkiminen, meikkaus, kahvin juonti, vaatteiden valkkaus ja junaan. Ei edes ollut kiire, ainakaan niin kiire kuin tavallisesti. Junaa sain jopa odottaa. Nälkä tosin oli sitten myöhemmin, kun en ehtinyt syödä mitään, kuin suupalan mansikkakakkua.

Näin vielä unta aamulla, että koulu oli alkanut ja unessa ihmettelin, että olipas lyhyt kesäloma. No onneksi niin ikävästi ei ole asiat. Kesä jatkuu.

No comments: