8.7.08

Aurinkoa, sadetta ja saunomista

Tämän päiväinen sää on ollut mielenkiintoinen. Välillä paistoi aurinko ja oli kuuma. Välillä tuuli ja oli viileä. Illalla oli hetkellinen myrsky vesisateineen, jonka jälkeen taas aurinkoa. Tänäänkin pyörimme kaupungilla. Söimme herkullisia ruokia ja illalla kävimme saunassa. Päivällä tuli otettua pihalla vähän aurinkoakin.

Christianilla oli missio löytää lentokonesetti balsapuusta. Löysimme yhden liikkeen, joka myy pienoismalleja, mutta heillä ei ollut myynnissä balsasettejä. Kaikkea muuta autoista lentokoneisiin oli myynnissä.

Sain luettua taas yhden Rei Shimura kirjan ja aloitin toista. Ihmettelin hieman tuon edellisen kirjan (Helmenkalastaja) loppumetrejä. Kirjailija on tehnyt muuten äärimmäisen tarkkaa työtä faktoja tutkiessaan ja on saanut kirjoistaan uskottavia. Nyt vaan mentiin kyllä pieleen oikein kunnolla. Hän ei nimittäin ole ilmeisesti lainkaan perehtynyt siihen miten lävistyksiä tehdään tai mihinkään mikä niihin liittyy. Päähenkilö nimittäin hankkii lävistyksen kirjassa ja ilmeisestikin joltain puoskarilta, koska lävistyksiä ei todellakaan tehdä millään korvakorupyssyllä, eikä napalävistystä tarvitse ottaa pois, jos tulee raskaaksi. No hyvätkin kirjailijat näköjään tekevät mokia. Tuollaisen noinkin yksinkertaisen asian olisi kyllä saanut selvillä ihan helposti.

Kotoa sain uutisia, että Pörrin lääkityksen vähentäminen ei ole sujunut hyvin ja se sai kohtauksen. Lääkitystä siis jatketaan normaalin annostuksen mukaan. Toinen ikävä uutinen oli, että joku on vienyt meidän puutarhapöydän. En tiedä kenellä on pokkaa keskellä päivää nyysiä puupöytää, joka painaa jonkin verran. Jollakin kuitenkin on. On alkanut hieman ottaa päähän tuolla asuminen, kun tuntuu ettei ole minkään sortin yksityisyyttä tai rauhaa. No siitä ehkä myöhemmin lisää.

2 comments:

petrabar said...

on mahtanut tarpeeseen mennä, kun oikein pöytiäkin pitää pölliä! ja kuinka sitä joku kehtaa pitää missään esillä, varas tuskin asuu ihan lähellä?

voi pörri-parka!

täälläkin edelleen koleahkoa ja vaihtelevat ilmat. nyt töihin ja sitten kahden päivän vapaa.

ja björkkiä ei siis nähdä täällä tälläkään kertaa. prkl.

alelöytökuvia odotellen...

Eveliina said...

Joo tiedä häntä. Tämä pöydän pölliminen kuuluu kategoriaan "hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa". Se on näitä juttuja joita ei pysty tajuamaan vaikka kuinka yrittää.

Oli sen verran kiva päivä, etten jaksa miettiä pöydän kohtaloa, eilen kyllä otti päähän.