21.7.08

Viimeinen päivä Kaufbeurenissa

Viikonloppu meni nopeasti ja oli paljon muuta tekemistä, joten blogia en ole ehtinyt päivittää.

Perjantaina alkoi Lagerleben ja osallistuimme tietysti siihen, kuten tuhannet muutkin. Keskusta oli ihan täynnä ihmisiä. Söimme ja joimme paikallisia herkkuja. Nadine, Markus ja Uta tulivat Augsburgista tänne juhlimaan Tänzelfestiä.

Lauantaina olimme kävelyllä Auerbergillä. Sieltä oli hienot näkymät alpeille ja sain otettua upeita kuvia.
Sää oli todella hyvä eli aurinkoinen ja helteinen. Kävelyn jälkeen söimme italialaista jäätelöä Marktoberdorfissa.

Illalla oli taas Lagerleben keskustassa. Viihdyimme siellä puoli yhteen asti yöllä.
Sunnuntaina oli juhlakulkue. Kulkuetta seurasimme Heinzin luota ikkunoista. Sen jälkeen joimme kahvia ja söimme Heinzin tyttären Petran tekemään vadelmakakkua.

Tässä kuvia Tänzelfestistä. Tänä vuonna vietetään 350. Tänzelfestiä Kaufbeurenissa.
http://www.taenzelfest.de/

Illalla alkoi kova ukkonen ja vettä satoi koko illan. Meidän piti mennä vielä juhlatelttaan ja huvipuistoalueelle, mutta se jäi nyt väliin huonon sään takia. Sen sijaan söimme pizzaa ja joimme Ranskasta mukana tuomamme punaviinin.

Sää näyttää nyt ihan hyvältä, mutta täksi päiväksikin on luvattu sadekuuroja. Olemme lähdössä täältä noin klo 15 kohti Muencheniä ja lentokenttää. Matkaan pitää varata ainakin kaksi tuntia, joten pitää lähteä ajoissa.

Christian osti täältä purjelentokoneen pienoismallin, joka ei paina mitään, mutta paketti on hankalan muotoinen eli pitkä. Sen lisäksi kun on muutakin tavaraa, niin saa nähdä miten junamatkat sujuvat. Minun laukkuni ei ole mikään maailman kevyin.

No comments: