18.7.08

Colmar, 15.7.2008

Tulimme juuri keskustasta ja palauttamasta autoa. Nyt minulla on pikku hetki aikaa raportoida matkastamme Ranskaan, Sveitsiin ja Itävallan kautta takaisin Saksaan.

Maanantaina olimme Strasbourgissa, josta täne kirjoittelinkin jo. Tiistaina päivällä jatkoimme matkaa Ranskassa ja ajoimme Colmarin pieneen ja historialliseen kaupunkiin. Löysimme ihanan hotellin aivan Petite Venicen tuntumasta. Hotelli on saanut palkintoja ja se mainitaan useassa kirjassa. Hotellin ravintola on myös palkittu. Rakennus on 1500-luvulta ja meidän huoneemme oli todella ihana. Siihen kuului myös pieni parveke, erillinen wc ja kylpyhuone.

Vietimme upean, helteisen päivän Colmarissa ja illalla söimme lähellä olevassa ravintolassa aivan kanavan vieressä. Colmar oli mielestäni kaikista kaunein kaupunki missä olimme koko matkan aikana. Se sijoittuu kyllä helposti minun kaupunki top 3.

Tässä kuvia Colmarista.


























Nyt on valitettavasti niin, että Blogger kiukuttelee taas. Koko täällä olo ajan, myös Ranskassa on ollut vaikeuksia ladata kuvia. En jaksa enää kikkailla tämän kanssa nyt. Täytyy mennä ulos nauttimaan auringosta.

2 comments:

petrabar said...

kylläpäs sitä näytetään hyvältä!

hot pink!!

Eveliina said...

Thanks vaan.

Ei tuo ota toimiakseen, joten lisää kuvia myöhemmin.

Tschuess!