13.7.08

Ihanaa ruokaa, viiniä, rentoutumista ja nudismia

Viikonloppu on mennyt kivasti. Palasimme juuri Kaufbeureniin Augsburgista, jossa vietimme viimeisen reilun vuorokauden. Eilen päivällä kiertelimme Augsburgia. Lähinnä, että Chris saa kuvan kaupungista. Sen jälkeen kävimme vaihtamassa vaatteet Nadinen, Utan ja Jochenin luona. Illaksi oli varattu pöytä ravintolasta, jonka omistaa transseksuaali ja jonka tarjoilijoista useat elleivät kaikki, olivat homoseksuaaleja, transseksuaaleja tms. Ravintola oli erittäin viihtyisä. Istuimme sisäpihalla, joka oli täynnä kasveja. Ravintola on saanut ruoistaan äärimmäisen hyvät arvostelut. Palvelu, sekä ruoka oli todella hyvää, ruoka suorastaan ilmiömäistä. Nautimme siis hyvästä ruoasta ja juomista koko eilisen illan. Juhlimme samalla naimisiin menoamme yhdessä Nadinen, Markuksen, Utan, Jochenin ja Hilmarin kanssa.

Yövyimme Augsburgissa Utan, Nadinen ja Jochenin luona. Tänään nukuimme 10 asti ja nautimme täydellisen aamupalan, jonka jälkeen päätimme viettää rentouttavan päivän uimahalli/saunakeskuksessa. Saunakeskuksessa oli varmasti reilut 10 ellei enemmän erilaisia saunoa, myös suomalainen Kelosauna ja Lappisauna, turkkilainen höyrysauna, biosauna, venäläinensauna jne.. Kokeilimme kaikkiaan 4 saunaa. Ulkona oli mahdollisuus uida viileässä vedessä. Mikä kaikista jännintä ja hieman kummallista oli, että ihmiset olivat täysin alasti. Toisella puolella, jossa olivat kaikki uima-altaat ja vesiliukumäet ihmiset pitivät kyllä uimapukuja. Paikka oli kuitenkin niin täynnä, että saunaosasto oli miellyttävämpi ilman kirkuvia lapsia ja perhehelvettiä. Olemme siis nyt yhtä saksalaista nudismikokemusta rikkaampia. Uta ja Nadine luulivat, että moinen on ihan normaalia Suomessa ja kun kerroimme, että täällä on tapana saunoa erikseen olivat he ihmeissään. Saksalaiset pitävät alastiolosta ja nudismi on täällä suosiossa.
Christian tunsi olonsa vaivautuneeksi ja olihan se hieman epämiellyttävää kun jotkut, kylläkin harvat vanhemmat miehet tuijottivat.

Söimme saunomisen jälkeen Utan tekemään juustokakkua ja joimme teetä ja nyt olemme pian lähdössä Anitan luo illalliselle.

Huomenna on tarkoitus lähteä ajamaan Strasburgia kohti.

Tässä kuvia eiliseltä.










No comments: