10.7.08

Lisää aurinkoa

Mikäpä olisi toivottavampaa lomalla, kuin kunnon auringon paiste ja helle. Lisäksi kun vielä saa hyvää ruokaa ja juomaa on olo täydellinen. Siinäpä oikeastaan tämä päivä lyhyesti.

Chris oli golfaamassa ja heillä oli oikein kiva päivä. Minä leivoin iltapäiväkahveille mansikkakakun, josta tuli menestys. Thealla oli muutama rouva kylässä ja nautimme kakkua kahvin kera. Myöhemmin tarjolla oli juustoja, makkaroita ja tapaksia. Kaikki äärettömän herkullisia.

Tämä päivä on mennyt rentoutuessa ja kirjaa lukiessa. Aurinkoa en ole voinut ottaa, kun eilisen takia iho on vielä aika herkkä. Huomenna jatkuu aurinkoinen sää ja helle. Luvassa on +28 astetta.

Hauskaa perjantaita kaikille!

4 comments:

petrabar said...

relax, take it eeeeasy...!

tännekin tuli vihdoin hyvä ilma eilen ja nytkin heti aamusta jo paistaa pilvettömältä taivaalta. taidan ulkoistaa itseni töölönlahdelle...

käykö thealla vielä se kodinhoitaja-rouva? mites kissat ja koira?

Eveliina said...

Ah mikä ilma täällä on. Huh tätä hellettä. Huomenna mennään Augsburgiin Utan, Nadinen ja Jochenin luo.

Kyllä Marianne eli Frau Heiser käy täällä vielä. Kissa eli Rudi voi hyvin, samoin Arielle. Rudi on aika paljon lintu- ja hiirijahdissa. Arielle kätkee siankorvia pitkin puutarhaa. Se ei kyllä enää myöhemmin löydä niitä.

petrabar said...

ein helless, bitte!?

missäs se oli se asema, autio asema, jossa jäätiin liian myöhään/aikaisin junasta pois...?

hauskaa augsburgia!!

Eveliina said...

Joo, heheh. Ein Helles, bitte. Se on muuten C:n lempilaatua myös. Mulle Dunkles Weizen oli eilen kova juttu. :0)

Kiitos. En kyllä muista mikä se asema oli. Ne ei enää asu samassa paikassa. Me mennään Augsburgiin ja jäädään ihan päärautatieasemalle. Siitä on vaikea ajaa ohi.

Kivat viikkikset!