9.7.08

Aurinkoinen päivä alpeilla

Upea päivä takana. Olimme alpeilla koko päivän. Kiipesimme ylös ja nautimme alppimajassa päivällistä oluen ja Radlerin kera. Aurinko paistoi koko ajan ja huomaan, että olen saanut jopa liikaa aurinkoa. Kävelimme Thean kanssa alas asti, mutta Heinz ja Chris menivät ensin tuolihissillä puoliväliin ja siitä toisella hissillä alas. Kaikki kuvat ovat vielä kamerassa ja koska oma koneeni ei ole kytkettynä nettiin en saa niitä nyt siirrettyä tänne. Ehkä jossain vaiheessa sitten.

Huomenna Chris menee Heinzin kanssa golfaamaan heti aamusta. Illaksi on kutsuttu vieraita ja minua pyydettiin leipomaan kakku. Teen taas mansikkakakun mustikka-banaani täytteellä.

Nyt menen syömään Chrisin tekemään tonnikalalevitettä ja juomaan kylmää valkoviiniä.
Väsyttää jo nyt niin paljon, että tänään menen varmaan ajoissa nukkumaan. Aurinko ja liikunta ovat tehneet tehtävänsä.

2 comments:

petrabar said...

ah, kuulostaapa ihanalta! täällä näyttää ihan harmaalta ainakin näin aamusta, olen onneksi vapaalla tämän ja huomisen päivän. sitten vielä viikko töitä ja LOMA alkaa!

oliko se se sama paikka mistä mekin kiivimme alaspäin, jossa oli niitä purjeliitäjiäkin? mahtaa olla pohkeet paukkumassa?!

Eveliina said...

Joo kivaa oli. Tosin nyt on nahka palanut, kun en laittanut aurinkorasvaa.

Ei ollut sama mesta. Nyt on vähän takamuksen lihakset ja pohkeet kipiänä, mut ei pahasti. Siellä ei ollut purjelentäjiä, mutta lehmiä kylläkin ja himmeän kokoisia.

Ammuu!