5.7.08

Loma!

Ihkuu loma on alkanut.

Tänään koko päivä meni Tapiolassa shopatessa Elinan kanssa. Sain ostettua tuliaisia ja itselleni alusvaatteita, sekä yhden kivan paidan. Olen todella tyytyväinen. Lähes kaikki oli jonkin sortin alessa.

Olimme juuri äsken saunassa äidin luona ja nyt on äärimmäisen rentoutunut olo. Tänään piti kitkeä pihalla rikkaruohoja sekä pakata, mutta kaikki on jäänyt, joten huomenna on tekemistä. Olemme huomenna menossa myös Möttösille katsomaan ensimmäistä kertaa Mini Möttöstä. Hänellekin sain tänään ostettua kivan lahjan.

Olin vikat päivät ennen lomaa töissä eri hommissa yläkerrassa hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa kuunneltiin iskelmäradiota. Oli pitkästä aikaa erittäin hauskaa ja rentoa töissä. Syynä ehkä myös seura. Eilen tarjosin työkamuille ison mansikkakakun, jota syötiin aamukahvin kanssa, sekä myös iltapäivällä. Olispa aina niin kivaa!

Tähän loppuun yksi inhokkilauluistani. Huvitin itseäni töissä keksimällä tähän lauluun uudet sanat. Täytyy sanoa, että hauskaa oli. Sellaista omaa pientä kivaa. :0)



I just died in your arms tonight. It must have been something you ate...

I should have walked away. I should have walked away!

Halvat on huvit. :OX

No comments: