27.7.08

Viimeinen kesälomapäivä

Ihanan lämmin viikko alkaa olla ohi ja samoin myös kesälomani. Olen rentoutunut ja levännyt ja välttänyt kaikkia velvollisuuksia, joten ne ovat ensi viikolla edessä. Heti tiistaina onkin hammaslääkäri.

Viikonloppu on mennyt pikaisesti. Perjantaina olimme katsomassa Batman elokuvan Mikon ja Miikan kanssa. Eilen nautimme auringosta pihalla ja kävimme Tapiolassa hankkimassa kissanruokaa ja muuta tarpeellista. Tänään olen siivonnut ja ollut kotona. Kaivoin esille pensselit ja maalitubit. Yritän aloitella taas vanhan harrastuksen, maalaamisen. Näin aluksi akryyliväreillä.

Viime vuotinen allergia on tällä viikolla palannut kuvioihin eli pujoallergia.

Olen joutunut ottamaan allergialääkkeitä, jotta olisi edes vähän parempi olo. Eilen olin niin väsynyt ja kipeä, että nukuin päiväunetkin.Täytyy alkaa vähitellen katsomaan myös syksyn lukujärjestystä. Koulun alkuun on vielä kuukausi aikaa, joten ei paniikkia.

Pörri syö edelleen antibiootteja. Toivottavasti ne auttavat. Se ainakin näyttää olevan paremmassa kunnossa.

2 comments:

Anonymous said...

pujo on ihan pepusta, K:lla on kans nenä tukossa...
-m-

Eveliina said...

No mutta M.

Joo, odottelen kotiin pääsyä. Eka työpäivä menossa ja olen ihan tillin tallin. Olo on aika sekava. Kai tuo allergia sen tekee, vaikka olen napsinut nappeja. Koko ajan tuntuu, kuin olis tulossa kipeeksi.

Ilta menee varmaan maatessa.

ZZZZzzzzzzzz