24.6.07

2. päivä Krabissa 23.6

Nukuimme puoli yhdeksään. Olimme pyytäneet aamiaisen tarjoiltavaksi klo 9.30. Aamiaismenusta valitsimme banaanipannukakut, minä suklaakastikkeella ja Christian hunajalla. Lisäksi oli paahtoleipää, hedelmiä, minulle vesimelonimehua ja Christianille ananasmehua, sekä kahvia. Aamiainen katettiin bungalowin edessä olevalle pöydälle ja se oli oikein maittavaa.



Aamiaisen jälkeen olimme altaalla ottamassa aurinkoa ja sitten kävimme suihkussa.



Sitten starttasimme auton ajaaksemme Nopparatthara Beachille keräämään simpukoita.



Christian oli noin viisi vuotta sitten samaisella rannalla siskonsa Estellen kanssa keräämässä simpukoita ja silloin niitä oli ollut todella paljon. Laskuveden ansiosta paikka oli näyttänyt aavikolta.

Kun me menimme sinne oli myös laskuvesi, mutta vesi ei ollut vielä paennut kovin pitkälle. Simpukoita oli rannalla jonkin verran ja saimme niitä kerättyä pieneen muovipussiin, joka meillä oli mukana.







Olimme rannalla jonkin aikaa ja sitten lähdimme ajamaan kohti Phuketia. Alue lähellä Nopparatthara Beachia oli paljon mukavampi, kuin Ao Nangin alue. Siellä oli myös kivemman näköisiä ravintoloita.

Phukettiin ajaessamme ei ollut paljoa liikennettä. Aina välillä jouduimme rekkojen taakse ja niitä ohitellessa sai olla varovainen. Teillä liikkuu jos jonkin näköistä hörhöä ja useimmat ajavat päättömästi. Liikenteessä on todella paljon skoottereita ja niitä tulee välillä joka suunnasta. Yhden skootterin päällä saattaa olla kolmekin ihmistä ja harvat käyttävät kypärää. Lisäksi liikenne on vasemman puoleinen. Onneksi Christian on tottunut ajamaan myös vasemman puoleisessa liikenteessä. Matka meni siis hyvin ja tiet olivat hyvässä kunnossa.





Kävimme paluumatkalla Central Festivalissa ostamassa ruokaa. Sieltä Kata Beachille ajaminen vaati hermoja, kun liikenteessä oli paljon ihmisiä. Central Festival oli aivan täynnä autoja ja parkkipaikan löytäminen vei oman aikansa.





Kotiin päästyämme palautimme auton ja söimme illalla herkkuja viinin kera.

No comments: