13.6.07

Saavuimme Phukettiin

Eilen saavuimme tänne Phukettiin klo 11.15 (7.15 Suomen aikaa). Heräsimme jo klo 3, koska ei nukuttanut, joten univelkaa oli edelleen aika runsaasti.

Suuntasimme heti Kata Beachille Kaisan ja Ville kanssa, jotka ekaa kertaa menivät rannalle ja mereen uimaan. Oli ihanaa vain kellua lämpimässä vedessä ja nauttia auringosta. Uskomatonta, että ollaan taas täällä ihanassa Thaimaassa ja upeassa Aspasiassa. Tuntuu, ettei oltaisi oltu täältä ollenkaan poissa, aika menee niin nopeasti..

Rannalta tultiin kotiin virkistäytymään ja sitten mentiin syömään ja vuokrattiin Jeeppi. Kävimme varaamassa pöydän Mom Tri's Villa Royalesta ja saimme myös nähdä yhden upean huoneen. Mom Tri's on upealla paikalla aivan meren rannalla ja siellä on tänään tarkoitus syödä illallista ja juhlia Kaisan ja Ville 3-vuotispäviää.

Tämän jälkeen suuntasimme Central Festivaliin, suureen tavarataloon. Olin valitettavasti niin väsynyt että yritin vain kaikin voimin pysyä hereillä. En siis saanut ostettua mitään (vielä).

Kun tulimme takaisin joimme oluet parvekkeella ja sen jälkeen iski Nukkumatti. Nyt olen ensimmäisenä hereillä. Kaikki muut nukkuvat vielä ja kello on nyt 9.00.

Hieman vaikeuttaa Blogin kirjoittamista, että kaikki teksti on nyt Thai-kielellä. Täytyy yrittää muistella mitä missäkin lukee tai mistä voisin vaihtaa kielen.

Eilen Kata Beachilla





Keskustelua olohuoneessa aiheesta: Missä syömme päivällistä tänään?



Lähdössä



Mom Tri's Villa Royale



Mom Tri's



Mom Tri's



Mom Tri's



Mom Tri's



Täällä syömme tänä iltana klo 19.30.



Jeepin kyydissä



Syömässä jätskiannoksia Svensen's jäätelöbaarissa





Ruokaostokset



Kaikki kuvat löytyvät Flickrista

3 comments:

Anonymous said...

Tuleeko mun viestit perille mitä häh?!?!

Anonymous said...

i´m green with envy! yes i am!!!

Eveliina said...

Tulee viestit perille. Kuten jo ehkä luit sun toive toteutui ja täällä satoi, mutta onneksi se ei haitannut.

Yritin jo eilen kommentoida tänne, mutta se ei kuitenkaan ilmestynyt blogiin, en tiedä miksi. Tämä on edelleen Thai-kielellä, joten se hieman hankaloittaa blogin kirjoittamista. Kaikki asetukset on myös Thai-kielellä, enkä halua alkaa kikkailla etten vielä poista koko blogia.