28.6.07

Hong Kongissa taas!

Ennen kuin lähdimme ajamaan kentälle iski hirveä myrsky Aspasiaan. Parvekkeella tavarat lentelivät ja yläkerrasta putosi iso ruukkukasvi alas Accentaa ja Aspasiaa yhdistävälle sillalle. Satoi ja tuuli niin kovaa, etten ole sellaista myrskyä ikinä nähnyt. Myrsky oli kuitenkin yhtä nopeasti ohi kun se alkoikin. Kun Sak tuli hakemaan meitä kentälle oli myrsky jo ohi.

Lento oli ajoissa ja se meni hyvin, vaikka välillä olikin turbulenssia ja laskeutuessamme ukkosti. Istuimme mukavan kanadalaisen miehen vieressä lennolla. Hän oli työmatkalla Phuketissa ja Hong Kongissa.

Passin tarkastuksessa oli puoli maapalloa meidän lisäksemme, joten kesti kauan ennen, kuin pääsimme siitä läpi. Ajoimme Airport Expressilla Kowloon asemalle ja otimme siitä taxin hotellillemme Pruton Prudentialiin. Olimme hotellilla klo 24 jälkeen yöllä.

Saimme huoneen hyvään hintaa. Tämä on oikein siisti ja tilava huone, mutta aika askeettinen. Muutama taulu lisää seinille antaisi kodikkaamman vaikutelman. Täällä on langaton nettiyhteys, joten pääsen päivittämään blogia täälläkin.

Lentokoneessa





Airport Expressiä odottamassa



Hotellimme käytävä



Hotellihuoneemme



No comments: