18.6.07

Vatsanväänteitä - kuudes päivä Phuketissa

Kaisalla ja Christianilla oli vatsanväänteitä koko päivän. Kävimme muutamassa kaupassa Kata Beachilla. Sää oli pilvinen ja ajoittain satoi hieman. Rannalle emme menneet, koska aallot olivat niin kovia, ettei uimaan olisi voinut mennä.

Söimme tässä lähistöllä päivällistä ja illallisen söimme täällä Aspasiassa. Meidän oli tarkoitus mennä syömään yhteen hienoon paikkaan meren rannalle, mutta Kaisa ei olisi voinut tulla mukaan vatsakipujen takia. Söimme Aspasiassa ja Kaisalle tuotiin pizza tänne asuntoon.

Tämä aamu on alkanut kovalla vesisateella. Toivottavasti se menee pian ohi, sillä tänään on Kaisan ja Villen viimeinen päivä täällä ja olisi mukava vielä päästä heidän kanssaan rannalle.

Heitämme heidät tänään kentälle. Toivottavasti laukut mahtuvat Jeeppiin. Ongelmana on ettei takaluukkua saa auki. Meidän pitää tänään myös palauttaa Jeeppi. Olemme varmasti muutaman päivän ilman autoa ja hengaamme tässä Kata Beachin lähistöllä. Mietimme Krabiin ajamista, mutta sitä varten täytyisi vuokrata sitten kunnon auto.

Saan sormukseni tiistaina ja silloin vasta olemme ajatelleen juhlia kihlajaisia kunnolla. Christianille ei ole vielä löytynyt sormusta, joten sekin pitäisi löytyä ensin.

Emme ole kihlautumisesta vielä oikeastaan kertoneet (tietty vanhemmille yms. kerrottiin), muuten kuin oikeastaan blogin välityksellä. Tarkoitus on kyllä kertoa siitä ihan virallisestikin, kunhan sormukset saadaan.

Kiitos onnitteluista! :0)

Syömässä Kata Beachilla





Singha nam!



Syömässä Aspasiassa









4 comments:

Pekka said...

Eve, Onnea kihlauksen johdosta.
Toivottavasti Kaisa on paremmassa kunnossa, että pääsee nauttimaan hyvistä aterioista. Kuvien perusteella olette koko ajan syömässä tai menossa syömään.
Hauskaa lomaa!!

T:Pekka
ps. sumu ei ole vielä poistunut näytöltä ??

Eveliina said...

Kiitos Pekka! Kohta menemmeki taas syömään päivällistä ja sitten Kaisa ja Ville jo lähtevätkin kohti Bangkokia.

Anonymous said...

Onnea kihlauksen johdosta! Kyllä se kestikin! ;)

Eveliina said...

Kiitos Niko! Oliko lauantaina kivat juhlat?