17.6.07

Minigolfia, kasvohoitoja, hierontaa ja kihlautuminen - viides päivä Phuketissa

Eilen oli tapahtumarikas päivä.

Aloitimme Kaisan kanssa päivän käymällä kasvohoidossa klo 11. Hoito kesti tunnin ja se oli ihanan rentouttava. Kasvohoidon jälkeen olimme altaalla ja sitten lähdimme etsimään ruokapaikkaa. Hilltop ravintola, josta on upeat näkymät onkin myynnissä, joten siellä emme saaneet ruokaa, mutta ihailimme upeita näkymiä.

Söimme lopulta Karon Beachin yhdessä katukeittiössä. Valitettavasti paikka (Lamit), jossa yleensä syömme oli kiinni. Tässäkin paikassa oli ihan hyvä ruoka, mutta ei ihan Lamitin veroinen.

Ruoan jälkeen heitimme Ville Aspasiaan, josta hän lähti taxilla hierottavaksi eräälle sokealle hierojalle. Kaisa oli hieman huolissaan, kun Ville meni yksin.

Sillä välin me kiertelimme kauppoja ja Chris kävi leikkauttamassa hiukset. Menimme kolmistaan käymään pienessä timanttiliikkeessä, jossa oli aivan ihana sormus, juuri sellainen, kuin olen aina halunnut. Siellä Christian sitten kosi ja olemme nyt kihloissa.

Kihlajaisdrinkit juotiin lähellä olevassa pienessä baarissa Cafe del Marissa.

Tämän jälkeen ajoimme takaisin Aspasiaan, jonne Ville jonkin ajan kuluttua taxilla saapui. Hieronta oli kuulemma ollut hyvä. Taxikuski oli odottanut koko 2 tuntia, jonka hieronta oli kestänyt.

Joimme olutta parvekkeella ja sen jälkeen menimme pelaamaan minigolfia Dino Park-ravintolaan. Siellä on upea minigolf-rata dinosauruksineen. Christian voitti minigolfin.

En olisi aamiaisella arvannut mitä kaikkea tulisi tapahtumaan..







Syömässä





Aspasiassa



Cafe del Mar



Minigolf

















Kaikki kuvat Flickrissa.

1 comment:

Pekka said...

Eve, Onnea kihlauksen johdosta.
Toivottavasti Kaisa on paremmassa kunnossa, että pääsee nauttimaan hyvistä aterioista. Kuvien perusteella olette koko ajan syömässä tai menossa syömään.
Hauskaa lomaa!!

T:Pekka
ps. sumu ei ole vielä poistunut näytöltä ??