19.6.07

Sadetta - kahdeksas päivä Phuketissa

Eilen simahdin heti blogin kirjoittamisen jälkeen. Väsytti niin paljon, että menen nukkumaan jo 21.30. Illalla oli mieletön myrsky. Tuuli ja satoi, kuin viimeistä päivää. Aamu alkoi samoissa merkeissä ja pilvinen, sekä sateinen sää on jatkunut koko päivän. Välillä sataa ja välillä on pelkästään harmaata. Tuulee kovaa ja aallot ovat korkeita.

Kaisa ja Ville ovat juuri parasta aikaa lentämässä takaisin kotiin. Kiitos Kaisa ja Ville mukavasta lomaseurasta. Meillä oli teidän kanssanne tosi kivaa!

Kävimme aamupäivästä palauttamassa Jeepin ja etsimässä Christianille sormusta. Löysimme yhdestä kultaliikkeestä kivan mallin, jota hieman modifioidaan. Sormukseen tulee yksi timantti ja se on valkokultaa. Saamme sormuksen huomenna illalla klo 21. Minä saan omani jo tänään, mutta juhlimme todennäköisesti vasta huomenna, kun meillä molemmilla on sormukset.

Haimme myös pyykit vastapäätä olevasta pesulasta. Siellä oli kaksi kuukautta vanha ihana thai-kissa. Yritin ottaa siitä kuvaa, mutta se ei pysynyt millään paikallaan, joten kuvista tuli vähän epäselviä.

Koko viikoksi on luvassa tällaista säätä, toivottavasti ennuste ei pidä paikkaansa. Meidän piti ajaa Krabille, mutta jos on näin huono sää ei ole mitään järkeä lähteä, sillä ei sielläkään ole yhtään sen parempi ilma.

Aamuinen myrsky.





Kuvasin aamulla myös hieman asuntoa.



Pienempi makuuhuone.



Viereisen talon uima-allas, kuvattuna pienemmän makuuhuoneen ikkunasta.



Olohuone kuvattuna isosta makuuhuoneesta.



Chris netissä.



Chris ja pikku kissa.



Pikku misu.



Kurnauskis.



Kaikki Phuket kuvat löytyvät täältä.

Kuvia asunnosta löytyy täältä.

2 comments:

Minna said...

Heippa vaan sinne kauas :)
Onnittelut kihlautumisesta, hieno juttu!
Nautinnollisia lomahetkiä molemmille :)
Minna

Eveliina said...

Kiitos Minna! Hauskoja hetkiä uuden hepan kanssa. Meihin on nyt iskenyt lievä koirakuume..Kolme kissaa ja yksi koira...hmmm...Saa nähdä. :0)