27.6.07

Päivällä rannalla ja jazzia illalla - kolmastoista päivä Phuketissa

Eilen illalla netti taas jumitti, kuten melkein joka ilta, joten blogin päivitys jäi täksi aamuksi.

Eilen oli aika hyvä sää. Ei satanut, mutta välillä oli pilvistä. Menimme heti aamupäivällä rannalle ja olimme siellä noin pari tuntia.

Söimme täällä Aspasiassa päivällistä. Christian söi thai-tyylistä kanasalaattia ja minä pastaa ja pestoa. Täytyy sanoa, että kotona teen parempaa.



Christianin salaatti tosin oli kuulemma parasta mitä hän on täällä syönyt. Annokset ovat pienentyneet huomattavasti viime vuodesta, palvelu sen sijaan on edelleen todella hyvää, vähän liiankin hyvää.





Allaspoika tarjoili meille ja kaatoi vettä lisää heti, kun lasista juotiin.
Hän vannotti meitä tulemaan tänään hyvästelemään itsensä ennen kuin lähdemme. Hän todella pitää Christianista. Aina kun menemme altaalla hän tulee sinne tuomaan vetää ja välillä hedelmiä tai kylmiä pyyhkeitä, jotka on kastettu lemon grassiin. Hän jää aina seisomaan ja odotaaman viereen ja haluaa jutella. Se on kieltämättä hieman ärsyttävää, kun haluaisi vain olla ja rentoutua. Ei hän tietenkään tarkoita olla ärsyttävä. Täällä ei ole paljon muita ihmisiä nyt, joten työntekijöillä mahtaa olla tylsää.

Ruoan jälkeen hengasimme vähän aikaa täällä asunnolla ja minä kirjoitin vieraskirjaan tarinaa neljä sivua.



Lähdimme sen jälkeen kävelemään Ratri Jazztaurantiin (jazz ravintolaan).







Sinne käveli noin 15 minuutissa. Se sijaitsee todella korkealla, joten olimme ihan hiessä kun pääsimme sinne ylös. Ravintola oli todella näkemisen arvoinen. Se on upea ja näköala vielä upeampi.









Kunnon auringon laskua ei tullut, koska oli sen verran pilviä, mutta silti sinne todella kannatti mennä. Otimme ensin drinkit.





Jonka jälkeen päätimme syödä.





Alkupaloina söimme Dim Summia ja kevätkääryleitä, jälkkäriksi kookosjäätelöa, joka tarjoiltiin mangon ja sticky ricen kanssa.





Ruokajuomana oli viiniä.



Henkilökunta oli todella ystävällistä. Lisäksi siellä asui kissoja. Näimme emokissan, joka oli pyydystänyt gekon. Emme nähneet sen kaikkia poikasia, joita sillä kuulemma oli kolme. Minä näin yhden, mutta se oli todella arka ja lähti heti karkuun.

Lähdimme kapuamaan rappusia alas, oli jo tullut pimeää ja sai olla tarkkana ettei astunut isojen tuhatjalkaisten päälle. En tiedä kumpi meistä inhoaa niitä enemmän minä vai Chris. Kun pääsimme rappusista ja aloimme mennä mäkeä alas takaata tuli pakettiauto, jonka kyydissä oli yksi tarjoilijoista. Kävi ilmi, että saisimme kyydin kotiin! Ilmeisesti olisimme päässeet kyydillä myös sinne päin, jos vain olisimme soittaneet sinne. Todella hyvää palvelua!



Illalla katsoin vielä elokuvan Prime. Se oli parempi, kuin olin odottanut.



Linkki Phuket kuviin

No comments: