29.6.07

Temple Street Night Market

Eilen illalla yhdeksän jälkeen lähdimme Temple Street Night Marketia katsastamaan. Sekin on tässä hotellin lähellä, joten ei onneksi tarvinnut kävellä paljoakaan. Eilen nimittäin särki lihaksia kunnolla kaikesta päivän mittaan tehdystä kävelystä.

Temple Street Night Market on samanlainen, kuin Singaporen China Townissa olevat iltamarkkinat. (Singaporessakin on Temple Street) Kaikkea kiinalaista krääsää myynnissä, samoin t-paitoja, feikki kelloja, laukkuja yms. Löysin Pörrille kissa-ongen, johon on tarttunut keltainen kala. Kävimme myös kokeilemassa farkkuja yhdessä liikkeessä. Hinnat olivat halpoja, mutta kaikki joita kokeilin olivat hieman liian pieniä, enkä jaksanut enää käydä hakemassa isompaa kokoa.

Illalla täällä ei enää satanut, eikä nyt aamullakaan ole vielä tullut vettä. Tarkoitus on tänään suunnata Hong Kong Islandille (jossa yövyimme ensimmäisen yön tänne päin tullessa), olemme tällä hetkellä Kowloon puolella ja käydä katsomassa nähtävyyksiä sillä puolella.

Matka sinne taittuu hyvin MTR:llä eli metrolla. Täällä on yhtä siistit ja modernit metrot kuin Singaporessa ja taxitkin onvat samanlaisia, kuin siellä. Joukkoliikenne toimii täällä todella hyvin. Airport Express-asemalla voi mm. tsekata laukut lentokoneeseen etukäteen eli niitä ei tarvitse raahata mukana junaan ja sieltä kentälle.

En eilen ottanut kameraa, enkä laukkua mukaan torille, koska pelkäsin taskuvarkaita, joten eilisillasta ei ole kuvia tarjolla. Tänään on tarkoitus ottaa senkin edestä sitten kuvia.

Vau, nyt alkoi paistaa aurinko! Toivottavasti sää jatkuu tällaisena.

Nyt keitän vettä ja juon hotellin tarjoamaan murukahvia ja syön eilen ostamamme jogurtit, sekä käyn suihkussa. (Tähän huonepakettiin ei kuulu aamiainen ja jos sen haluaa käydä syömässä maksaa se jotain 8 euroa per nuppi.)

No comments: