28.6.07

Shopping, shopping, shopping

Kun heräsimme aamulla satoi ulkona kaatamalla. Se ei ollut mikään yllätys, sillä tänne on luvattu sadetta seuraaviksi päiviksi. Katolla oleva uima-allaskin on suljettu ukkosmyrskyjen takia.

Joimme aamulla kahvit ja teet huoneessa ja lähdimme sitten tutkimaan ympäristöä. Hotellimme on Nathan Roadilla, joka on täynnä ostoskeskuksia, ravintoloita, kauppoja jne.. Olemme siis erittäin hyvällä paikalla. Kävimme syömässä aamiaista Starbucks Coffeessa ja sen jälkeen aloitimme kauppa kierroksen. Jo ensimmäisessä vaatekauppassa räjäytimme potin. Löysimme molemmat kivoja vaatteita sieltä ja lähdimme sieltä mukanamme iso muovikassi täynnä vaatteita. Onneksi se kauppa oli halpa.

Seuraavastakin kaupasta tarttui mukaan vaatteita, jonka jälkeen kävelimme Harbour City ostariin. Siellä sijaitsee Emily The Strange kauppa. Löysin sieltäkin vaikka mitä kivaa ja myyjät ihastuivat tatuointiini.

Koko ajan satoi kaatamalla vettä. Ulkona on lämmin ja kaupoissa kylmä ilmastoinnin takia. Toivottavasti emme vilustuneet tänään. Sammutimme huoneemme ilmastoinnin, koska minua alkoi paleltaa.

Aamulla satoi vettä





Aamiaisella Starbucksissa





Sovituskoppi Bauhaus-vaatekaupassa



Nathan Road









Emily The Strange kauppa



Ostoksia









No comments: